Alla inlägg under juni 2014

Av Mathilda - 9 juni 2014 19:43

Holaa my friendoos! <3



Hoppas att ni alla har haft en bra måndag idag! Det har iallafall jag! har träffat mina kompisar och fått legat i solen ett tag och bara tagit det lugnt. :p Jag har också gjort lite videos som jag ska klippa ihop till ett enda klipp där jag visar upp mina grejer från Ullared! Ska bara redigera lite först och sen kommer det väl ta ett tag innan videon laddas upp, men den är på gång!

 

 



Dagens Look

 

 

     

 


Hehehe, asså jag försökte ta en helfigursbild på min look idag, men det gick inte så bra och sen bytte jag kläder...Haha!

 

Men jag har iallafall på mig en rosett från glitter och min byxdress från bikbok, samt ett par vanliga svarta leggins. :p

 

 

 

Dagens Låt ♥

 

 



(Krossa alla fönster) med Maskinen är en låt som jag har fått en crush på! Hahaha! Bara älskar refrängen, texten och allt! Som ni kanske kan förstå handlar den om skithögar till män som sviker sina flickvänner. Jag läste också att videon till denna låt tog bort på Youtube för att det visade ett kompisgäng som typ skulle likna kungen och folk från det kungliga hovet som går på strippklubbar och sånt... Däremot handlar inte låten om kungen utan om sånna här svin över huvudtaget som sviker.

 

Ajah, hur det än är så tycker jag att låten är sjuukt bra!

 

 

Nu får ni ha det så bra my friendoos! Jag ska snart packa ihop lite grejer till min ''dräkt'' för Sunedagen imorn och så ska ni få se resultatet sen! Jo! En lite, liten sak bara. Minns ni när jag la upp den där låten ''V amos a la playa''? jag tror jag vet nu vem som faktiskt var den första som sjöng denna låt... Det är faktiskt en grupp som heter Miranda! Jag venne om jag sagt detta förut, men nu vet ni det. xD Sa nåt annat förut så tänkte bara rätta mig lite...ajaah!


Adios!<3          

 

                                 //Michue

Av Mathilda - 8 juni 2014 23:44

Heej igen!


Kollade på ett klipp från Daniel Amos som är en slags youtuber och gapskrattade! Asså fattar inte att jag kan skratta så mycket åt detta, men det är så sant! xD

 

Klicka på länken för att se videon &darr;

 

https://www.facebook.com/photo.php?v=184794255050944




Dagens låt

 

 

 


Dagens låt heter Nattdjur med ''Lilla sällskapet''. Grym låt, som är såhär klassiskt bra, alltså jag vet inte hur man ska förklara... Sånna här låtar blir typ alltid bra för att man har fixat med rösterna och ah..Haha, hard to explain, men bra låt iallafall!

 

Nu måste jag sova, skola imorn.. wääh, men vi har inte så lång dag imorn! :p

 

 

                         Godnight my friendoos! <3  

 

 

           //Michue<3

Av Mathilda - 8 juni 2014 20:06

Hejj alla!


Idag har jag haft en mycket bra söndag tillsammans med min syster.♥ Vanligtvis brukar jag hata söndagar och tycka att de är deppiga, men idag sken solen och allt var så fint!

 

Vi cyklade ner till en park, hade lite picknick, solade, lyssnade på musik och gick på slatline! När man går på en slatline har man en slags lina som man binder fast mellan två träd och går balansgång. Min syster är duktig på det och har tränat ett tag, men för mig var det lite svårare, hahaha!

 

 

     

 

                               Så atletisk av sig xD

 

     

 

Det finns också en damm i närheten med en massa blommor och änder som simmar runt, så jag tog lite foton på det också. :3

 

             

 

                                      Ankungar! ^_^

 

 

När vi varit i parken gick vi för att köpa glass. Jag köpte en bananasplit och min syster köpte nån slags jordgubbsglass. ♥

 

 

     

 

                                     Yummy! 

 

Kommer nog skriva lite senare, bara inte mitt i natten igen, haha! Ha det fint my friendoos!

 

//Michue♥

Av Mathilda - 8 juni 2014 00:27

Asså vad e detta!?


Hur kommer det sig att jag alltid bloggar så sent på natten nu när det är helg??? Har jag ett så intressant liv att jag inte ens kan blogga på dagen!? xD


Njae, men jag tror att det är för att jag gör så mycket på samma gång typ... Ena stunden dukar jag till middagen, andra är jag ute på tomten och springer efter Cesar! Det händer så mycket hela tiden, det är läxor ibland och det är familj, det är mobil, instagram..etc. Ahh, tar tid att skriva det här inlägget också för att jag håller på med mobilen...



Ajah, idag var jag med pappa på Djupadalsbadet som ligger i Kumla. Det är inte ett så jättestort badhus, men lite mysigt och lugnt och inte som alla andra badhus där det är så mycket skrik....Hahaha låter som en gammling, men jaja! :p

 

jo, jag tänkte också berätta att jag skrev fel om det där med ''Veckans Låt''. Egentligen menade jag '' Dagens låt''! Jag tänker från och med nu försöka varje dag som jag bloggar, lägga upp en ny låt. Eller ah en ny låt varje dag, men som ni kanske har hört.

 


     

            Dagens Låt

 

 



Jah, detta får bli min första ''Dagens låt'' dåe! :3 Låten heter Hello Kitty med Avril lavinge. I början tyckte jag inte att den här låten var så jättebra, men nu lyssnade jag på den en gång till och tycker faktiskt inte att den är så dålig! vad tycker ni? =)

 

Okej, klockan är snart ett och jag ska försöka läsa på några frågor till en fysik-grej vi har på måndag..Ska försöka att inte svimma av trötthet! ;)

 

Godnatt och ha det så bra my friendos, så ses vi!

 

                 //Michue

Av Mathilda - 7 juni 2014 00:52

Hejsan Hejsan!


Hann inte skriva mer igår för att vi kom hem väldigt sent och jag stannade uppe länge för att kolla vad jag skulle vara på Sunedagen och jag tror jag har kommit på nåt! ^^ Men iallafall, tänkte lägga upp lite bilder från min kusins studentfirande, men det blev mest hundbilder...Hahaha!



         

                                            Mina fina kusin :3



 


Sen så var det ju nationaldagen ''igår'', (får säga igår nu eftersom klockan är tjugo i tre på natten), vi cyklade till gammla stan (Wadköping) och åkte räk-båt. :3 Det var väldigt myisigt att äta där medans man lyssnade på en kille som spelade gittarr och sjöng.


Båda mina systrar var med nu, plus min ena systers pojkvän. Det känns så roligt att typ hela familjen är samlad och igår var min släkt på mammas sida samlad! Vi träffas ju inte så ofta eftersom vi bor i olika städer och har kanske inte så jättestarka band till varandra, men det är kul när man väl får träffa dom igen.

 

 

Bilder från båten :p

 

            

                        Är inte så mycket för räkor, så jag fick en liten special. ;)

 

              

Okej, nu är klockan sådär mycket igen och jag måste sova! Godnatt my friendoos!♥

 

 

                      //Michue

 

 


Av Mathilda - 5 juni 2014 13:01

Heello alla!


Sitter med laptopen i bilen just nu påväg till Stockholm och min kusins studentfirande! :) Anledningen till varför jag har internet här är för att pappa hjälpte mig med en grej på mobilen så att jag kunde använda den som en router. Väldigt praktiskt! Kommer ha mycket användning för det, men idag var dagen som vi egentligen skulle ha lämnat in våra skol-datorer och jag visste inte förrän igår kväll att vi skulle iväg idag, så därför har jag inte lämnat in den....



av nån anledning så fick vi inte ha dom över sommarlovet, de skulle väl kollas och sånt. Jag har ju ingen egen laptop än, men får väl skaffa en snart... xD

 

 

Dagens Look 

 

 

 

 

 

Hehe, ursäkta om jag ser lite sur ut på den här bilden, men iallafall! Klänningen är från BikBok, halsbandet är från Ur & Penn och skorna är från en Outlett, minns inte vad den heter... 

 

 

 

Okej, det var allt för mig så länge, min dator har inte så mycket batteri kvar, så måste sluta nu.

 

Ha det så bra så länge! :*  

 

                  //Michue<3

   

 

Av Mathilda - 4 juni 2014 21:22

Hello my friends!

 

Jag sa ju för typ två dagar sen att jag skulle göra en video där jag visar upp det jag köpte från Ullared, men det kommer ta lite tid... Jag tänkte göra videon igår, men då hade jag inte laddat kameran! -.-

 

 

Och sen hade jag inte tid med det längre utan var tvungen att plugga. Sedan gjorde jag en video idag, men jag blev inte nöjd med den, bl.a för att jag ser så sur ut! xD Vi får se om jag gör en ny imorn eller i helgen, men den ska ju redigeras och så också, så det kommer ta lite tid.

 

 

Sen så tänkte jag också berätta en grej! Jag tänkte börja göra en ''Veckans Låt''! Jag lägger då upp en låt från spotify/Youtube som jag tycker är bra och lägger upp en ny låt för varje vecka. Detta liknar ju lite ''Veckans Video'', men jag tänkte lägga ut mer roliga klipp, m.m som veckans video istället!

 

  Tror det blir bättre så! :p

 

 Så vi kör på första ''Veckans Låt'' idag! 

 

 

   

               Veckans Låt :p

 



Okej, veckans låt denna vecka heter ''Show me'' och är en Remix med Kid ink, Chris Brown, Trey Songz, J,2 Chainz. Orginallåten är nog bara med Chris och Kid Ink. Jag har ingen stor koll på vilka alla är förutom Chris Brown! xD Men det var en klasskompis som visade mig den här låten och jag ladda ner den på min spotify-lista. Tycker nog också att den här är bättre än orginallåten!

 

Älskar verkligen Chris Browns röst i denna sång! Jag är inget fan av honom, men han har en väldigt bra röst! Okej, det var allt för mig så länge. Imorgon kommer jag inte gå till skolan för att jag ska åka upp till Stockholm och titta på när min kusin tar studenten!   Ha det så bra s¨länge, så ses vi snart!

 

 

              //Michue♥

 

Av Mathilda - 2 juni 2014 23:00

Hej hej!


Igår kom vi hem efter en helg i Ullared! Jag köpte en del, så jag tänkte göra en video där jag visar vad jag har köpt istället för att lägga upp bilder på allting.


Ska snart gå o lägga mig, men visar lite snabba bilder först :))



           


                                Skorna som ''jag'' , (Mamma) köpte på Stadium!


 

                                      Detta var min frukost i söndags xD



 


           Till lunch åt jag detta på en resturang i närheten. Det är schnitzel, pommes och beasås! :p




                                            På vägen hem :)


           


                                                           Älskar solnedgången!♥


Okej, nu måste jag gå o sova, men vi ses snart, så har jag klippt ihop en video förhoppningsvis! Goodnaat!


 

                                         //Michue♥

Presentation


Welcome! Jag heter Mathilda och är 17 år. Här bloggar jag om mitt liv som består av mycket musik, skola, mina nära och kära, mode och mycket mer. I nuläget går jag estet musik på gymnasiet. Jag skulle bli så glad om ni ville följa min blogg! Kramar

Sök i bloggen

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards