Alla inlägg den 28 juni 2014

Av Mathilda - 28 juni 2014 21:54

Hej igen my friendoos!


Ledsen att det inte blev så många inlägg idag, men har inte haft så mycket mer att blogga om än festen igår. Men jag ko på att jag inte har visat veckans video än så vi kör på det nu! 



Veckans Video



Har ni sätt disneyfilmen Frozen? Tror att de flesta har sett den. ;) Här är en av låtarna (Let it go) på 25 olika språk, från Elsa som är en av huvudkaraktärerna! 

 



Jag tycker att de flesta rösterna låter ganska lika varandra förutom Japan och Sverige. Den finaste rösten tycker jag sveriges sångerska har, men England har nog den bästa texten, haha!


Vilket språk gillar ni bäst till denhär sången?



 

Av Mathilda - 28 juni 2014 16:50

Helloo!


Jag och Amy hade jättekul igår på sommarfesten! Först när vi kom dit var det inte sånn lång kö, men senare kom det mer folk när vi kommit in. Vi dansade i stort sett hela tiden, mest vid varandra men också med varsin kille, hahaha!

De sålde också lite dricka o godis, så vi gick iväg ett tag, tog en dricka och sen gick vi in igen. Vi köpte också mer innan vi åkte. :P 



Dj'n spelade bra musik och alla de flesta verkade ha kul! :)) 




Gårdagens Look :)

 

 

       

 


topp: New Yorker

 

Halsband: BikBok

 

Jeans: BikBok

 

Tihi hade inte tagit på mig skorna innan vi tog fotona, men jaja! :p

 

 

   

 

Det är svårt att ta foton när man e i ett mörkt rum med en massa folk som stör sig på fotoblixten, men om man tar utan blixt och tar kort på ex. scenen så tror de kanske att man tar kort på sig själv och aah, haha det blir lixom skämmigt hur man en gör! xD

 


   

 

Amyyy! ^^

 

 

Okej, nu måste jag ta ut min stackars kanin i regnet. Han har inte varit ute än och det ser inte ut som vädret kommer bli så mycket bättre än vad det är nu så jah, det är bara att gå ut!

 

Sees sen my friendoos!<3

 



                                              

                                         

Presentation


Welcome! Jag heter Mathilda och är 17 år. Här bloggar jag om mitt liv som består av mycket musik, skola, mina nära och kära, mode och mycket mer. I nuläget går jag estet musik på gymnasiet. Jag skulle bli så glad om ni ville följa min blogg! Kramar

Sök i bloggen

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards