Alla inlägg under juni 2014

Av Mathilda - 23 juni 2014 18:46

Hello!


You know what? Today i don't feel like doing anything.. I just wanna lay in my bed.... Haha, jaja det är en Bruno Mars-låt, men seriöst, jag har en lat dag idag! Har sovit lägne, ätit, kollat på tv, tog ut cesar som nu är ute i regnet.....oops...Haha, han har säkert gått under verandan så det e lugnt!


Sen har jag städat lite i köket! Har lixom inte gjort så mycket... Men ska inte deppa! Idag kommer den fjärde säsongen av Teen Wolf ut, jag är fortfarande inte klar med den tredje så idag ränkte jag se ifatt den och det blir perfekt eftersom det verkligen spöregnar!




Dagens Låt

 

Har lyssnat på denna låt några gånger idag och jag gillar den verkligen! låten heter Soldat och är med Albin och Kristin Amparo. Hmm... jah, hans efternamnvisas inte, men jaja! xD



Som sagt, låten är verkligen bra, men jag tycker att videon är lite sådär... Tänker att de hade kanske kunnat kommit på en video saom hörde lite mer till sången. 


Hehe, ajah, jag ska iallafall försöka ladda upp fler bilder från våran midsommar när jag har tid och tillgång till pappas dator. Men ni får ha en fortsatt bra dag/kväll så ses vi senare my friendoos!♥


                                 

                                               

Av Mathilda - 22 juni 2014 21:35

Heej!


Oh, nu blir det sådär sent igen, men jaja! Har inte bloggat nu i helgen för att jag inte haft någon dator och för att jag behövde bilder från kameran och inte bara mobilen. Tyvärr kan jag inte ladda upp dom bilderna nu heller, men jag lägger upp från mobilen! Vi har haft det riktigt bra i Värmdö, i Stockholm! Vi har badat, åkt båt och sätt på sälar, ätit lunch på en öde-ö, bastat och grillat en massa!

 

 

 

 

         

 

                                    Nomnom! ^^

 

                 

 

                                       Sälar!!♥♥

 

           

 

Grillning på ön. ^_^ Åt också ''Pomfritt-chips''! Yummy!

Okej, nu måste jag sova! Bloggar mer imorn och visar kanske fler bilder då. Sov gott my friendoos!<3

 

 





                           


 

Av Mathilda - 19 juni 2014 22:40


Heej igen alla fina läsare!♥

Kom på att idag är det exakt ett år sedan som jag skrev ett inlägg på denna blogg!


 



Hahaha! Jag har haft kul med denna blogg och kommer fortsätta blogga på denna ett tag till, men vi får se om jag kanske hittar någon annan sida att blogga på eftersom jag vill så gärna ha fler läsare! men tack till alla er än en gång för alla fina kommentarer och besök på denna blogg!♥ Ni gör mig såå glad!♥



Okej, nu ska jag fortsätta packa. Har ätit lite jordgubbar med grädde tillsammans med familjen och nu ska jag bara få ner det sista. :3 Det kommer bli såå mysigt!


 


Godnatt my friendoos!♥ Ps. Vi får se om jag kan bloggavia mobilen imorn, men annars är jag tveksam på att jag kommer ha tillgång till en dator, men vi får se!



                                                 


Av Mathilda - 19 juni 2014 17:53


Hej igen!


Håller på att förbereda all packning och mat vi ska ha med oss, tillsammans med familjen. :3 Samtidigt så spelar jag min spotify-lista på tvn så att det blir roligare! Jag har kommit hem från stan och har hunnit byta kavajen, gått runt o provat  iaffärer och ätit lunch. 



 


 


Visar kavajen senare eller imorn. :p



Dagens Låt



Ni får tycka vad ni vill om låten, videon, osv., men jag tycker den här låten är rätt bra ändå haha! 

 


Kom på den nu för att den spelas precis nu på min Spotify. xD



Ses senare!♥  



                                            

 


Av Mathilda - 19 juni 2014 11:34

Hejsan Hejsan!


Jag har precis ätit lunch och ska snart byta om . Jag tänkte åka upp igen på stan ett tag medans pappa tränar, så får vi se vad jag hittar på, haha!


Någon av er kanske har märkt att jag har ändrat ''text-stilen'' nu, men det är för att jag inte kan bestämma mig om jag ska ha med fet stil eller inte! xD Svårt beslut, haha, nejmen jag vet inte, kan testa meddenhär stilen ett tag så får vi se. :p Vad ska ni göra idag då?




 

Jag vet iaf att jag ska upp på stan, strosa lite och sedan ska jag väl ta ut Cesar och packa tills imorn. :3 Jo just det! Jag kom på att jag bara skulle tacka för dom fina kommentarerna som jag har fått den senaste tiden och för att fler personer besöker min blogg! blir jätteglad av det, tack, tack, taack! ♥



Okej, ha det så bra så länge my friendoos så ses vi snart! 



                                                 



Av Mathilda - 18 juni 2014 23:11

Helloo!

 

Kom hem nu för ett tag sen. Pappa skjutsade upp mig på stan och jag gick och provade lite kläder, samt köpte en ögonbrynnspenna. Sedan åkte vi iväg för att äta lite på Monza, sen hämtade vi mamma och åkte upp på stan igen.

Då köpte jag och pappa en söt kavaj, men jag kan inte visa den än eftersom vi ska byta den för att storleken var lite liten.

 

 

Här är iallafall en bild på ögonbrynspennan som jag köpte på HM.

 

 

 

 

Får se om den blir bra, men det tror jag! Okej, ska ta något litet att äta och sen sova. Imorgon ska jag packa för Stockholm på fredag! :3

 

Ha det så bra mina vänner!♥ Godnaatt

 

                                     

 

 

Av Mathilda - 17 juni 2014 20:58

Halloi!

 

Igår var jag med om något dramatiskt...typ... Jag började störtblöda näsblod!!! Det pågick i typ flera timmar och jag fick lägga mig på badrsummsgolvet och ha en isklabb över näsan. :'(

 

 

när jag legat där en lång stund så gick jag upp, men fortsatte att blöda. Då ringde pappa vårdcentralen och de sa att vi får åka in till akuten!! Jag blev rädd och orolig att det skulle vara något farligt.

 

Innan vi åkte åt jag lunch med en papperstuss i näsan och sedan slutade det att rinna. Då struntade vi i att åka till akuten och åkte upp på stan och Marieberg för att shoppa lite. Sedan har det inte hänt något speciellt, men det var jättejobbigt och fick en hel del blod i munnen och halsen....   

Men anledningen til ldetta är nog antingen för att jag är förkyld eller för att jag sovit för lite. 

 

 

Ajah, är ialafall glad över att det slutade och att vi hittade lite nya kläder! :3 Bland annat så köpte vi en klänning som jag ska ha på midsommar! 

 

 

Dagens Look

 

 

Denna söndag är jag lite bekvämare klädd med min tröja från BikBok och mina byxor från HM. ♥

 

 

 

 

Senare idag ska jag kanske åka upp på stan igen ett tag, medans pappa gör några ärenden, men vi får se om jag har pengar till det. ;)

 

Ha det bra så länge my friendoos så ses vi senare!

 

 

            //Michue♥

 

 

Av Mathilda - 17 juni 2014 10:51

Hej igen!



Vet ni vad gifs är? Några av er kanske vet, men det är bilder som folk har gjort och som kan röra sig! Jag gillar sånnahär söta gif-bilder som är lite mangainsperade!

 

 

Haha, blir så glad när jag ser dom! Här är några som jag har gjort på denna sida: http://picasion.com/



 



 


 



Hoppas att de funkar n...e inte säker..  


Sedan hittade jag dehär två på Google:

 

 

 

Haha, okejj nu måste jag gå och byta om, men vi ses snart my friendoos!

 

 

//Michue♥ 

 

 

 


Presentation


Welcome! Jag heter Mathilda och är 17 år. Här bloggar jag om mitt liv som består av mycket musik, skola, mina nära och kära, mode och mycket mer. I nuläget går jag estet musik på gymnasiet. Jag skulle bli så glad om ni ville följa min blogg! Kramar

Sök i bloggen

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards