Alla inlägg under maj 2014

Av Mathilda - 12 maj 2014 20:37

Hellu!


Är sjuk idag, men tänkte att jag skulle skriva klart detta inlägg idag.

Igår hade vi då cykelklassikern och cyklade en lång runda på cirka 4a mil! Rundan var väldigt jobbig och hade många backar, men jag och min kompis Klara klarade det! Hehehe där fick jag till det! ;) Vi cyklade i stort sätt tillsammans hela tiden, men ibland på lite längre avstånd från varandra. Tog inga bilder därifrån, för att jag var konsentrerad på att ta mig fram och upp för alla backar. 


Vi var nog lite segare än många andrai våran klass, men vi kom iallafall i hyffsad bra tid. Jag tror att det tog cirka tre timmar... Men ajah! Vi stannade en gång för att snabbt ta varsin festis vid några lärare, sedan tog vi en slags flotte över en sjö och cyklade sedan vidare igen. När vi kommit fram till skolan så åt vi av våran matsäck och sedan åkte jag till tandläkaren. 


Skull kolla ifall jag behövde en tandställnig, men jag var bara där i cirka tio sekunder och sedan sa tandläkarna att jag var klar! xD Behövde alltså ingen! 



Efter att jag kommit hem och tagit ut Cesar gjorde jag en varm choklad! :3

 

 

 


Okej, ska vila lite nu, men vi kanske hörs senare my friendoos!


                   //Michue<3

 

 

 

Av Mathilda - 11 maj 2014 16:07

Hejj igen! ^_^


Efter att jag bestämt mig för att somna om igen när jag hade skrivit klart mitt inlägg, så gick jag upp typ kvart över ett...Vilket är ännu senare än va det var igår. Ajah, så mer än halva dagen har gått redan, jag har ont i kroppen efter att ha joggat 5 km igår och imorn ska vi ha klassikern på min skola! Det går ut på att man ska göra olika typer av ''aktiviteter'' vissa ¨årstider för att man ska få nån tröja och en medalj....


T.ex så ska vi på vintern åka skridskor typ flera kilometer, mot hösten/våren så har vi springklassikern och springer då ungefär en mil och imorgon är det cykelklassikern, vilket går ut på att vi ska cykla fyra mil! Jag känner att jag typ kommer att dö för att jag just nu har träningsverk och det är pågrund av att jag inte är van vid att träna så mycket. 


Men ajah, vi får se hur det går! Nu tänkte jag iallafall visa er en video på en grym låt som jag hittade på spotify och som jag faktiskt inte har hört tidigare, men den e skitbra! Den är lixom exakt min typ av musiksmak!




Låten heter då Classic med MKTO. Kommer säkert få denna på hjärnan efter att ha lyssnat på den ett tag! xD Gillar den verkligen! :3 Okej, nu ska jag gå och äta lite, så kanske jag skriver något mer senare. Ha det så bra my friends!


 

                                        //Michue<3




Av Mathilda - 11 maj 2014 05:10


Well....

Igår vaknade jag tjugo i ett och idag var jag vaken typ hela natten och åt frukost fem på morgonen.... Jag gick faktiskt först upp vid fyra för att släppa ut en natt-fjäril från mitt fönster och senare gick jag upp igen halv fem..... Anledningen till varför jag vaknade så tidigt var väl för att jag sov så länge igår.



Hahaha, vi får se om jag kanske somnar nu efter att ha ätit och snart kollat in internet lite! ;)) Men först kan jag lika gärna lägga upp bilderna från gårdagens eurovision-mys med familjen. Eller iallafall på maten... ^_^



       


Okej, så igår åt vi......SHIT MIN VÄCKARKLOCKA SKRÄMDE MIG!!!!! Har ju en såndär radioklocka, vilket betyder att när den ringer så sätts en radiokanal på. I mitt fall slås NRJ på och jah, det var den här la,la, land eller nåt med ett sånt där ''dj-ljud''.....Vet inte hur man ska förklara men det lät högt iallafall och ni får väl söka på låten för att förstå vad jag menar.



Men skitsamma! Okej, nu till maten. Vi åt en slags LCHF-middag, eftersom min mamma kör det där, så hon hade gjort  räkmackor med ägg, tomater och dill på ett slags bröd utan mjöl. Sedan hade hon gjort en ostpaj, som ni kan se i fördelade bitar. Alltså det är en matpaj. Sen gjorde hon frö-knäcke som också självklart är utan mjöl och ett slags kneckebröd som hon brukar göra.


Yes det var väl det mesta av det som finns på bilderna. Jag tyckte detta var gott, men jag är lite skeptisk till mammas bröd för att det smakar som typ alla hennes LCHF-bröd! xD Sen har jag typ nyss lärt mig att äta mer räkor, men än tycker jag sådär....



Ajah, ska inte tråka ut er med mer text, utan visar ett par bilder på Cesar! :p



   


Hihoo, min lilla sötnos! :* Okeej, ska ''kolla internet lite'' och kanske se nåt avsnitt av Teen Wolf innan jag somnar igen. Men en sak till först! Jag hoppas att någon av er uppskattar att jag faktiskt bloggar såhär tidigt på morgonen..Hahaha, asså jag kräver inte att ni gör det, men jag känner att jag varit ganska uppdaterad den senaste tiden och har inte fått många läsare!


Jag vet inte riktigt varför, men jag menar det vorre ju hopplöst att blogga om ingen läser...Nu är detju folk som läser min blogg, men inte så många....Jag hoppas verkligen att det snart kommer bli fler som läser min blogg, för tanken med en blogg är ju att man ska ha folk som läser den! Tror jag...Ärre inte så? Ajah, det var bara det jag ville säga, men självklart är det ju också jag som väljer att blogga såhär tidigt på morgonen också, men ah hoppas ändå på att någon uppskattar att jag anstränger mig lite....typ


Ahh shit, nu blev det en ny novell igen...sorry for that! Men nu ska jag sluta skriva...Efter mitt hejdå.... 


Så kram på er och ha en bra morgon eller sov gott om ni fortfarande sover. :3   


                                                           //Michue<3



Av Mathilda - 11 maj 2014 01:19

Holaaa!



Har tittat på Eurovision för en stund sen och ja...Kanske inte den jag hoppades på skulle vinna, däremot tycker jag att Conchita är värd detta! Han sjunger ju bra och han är sig själv. Jag hade önskat att Sanna Nilsen skulle vinna och att Schweiz skulle komma tvåä, men jaja....


 


Grattis säger jag ändå till Conshita! :)) Men vem tyckte ni skulle vinna egentligen och vad tyckte ni om årets Eurovision? Kommentera gärna! Nu e klockan mycket och jag kommer säkert att sova till minst tjugo i ett imorn. Vilket jag gjorde idag.....Eller ah ''I lördags'' får vi väl säga nu dah. ;)


                                     Ha det bra alla och godnatt på er! :))


                                            //Michue<3

Av Mathilda - 9 maj 2014 23:58

Hejj igen!



Håller på att titta på avsnitt från den andra säsongen av teen wolf. :3 Just nu är jag på avsnitt 3-4, för att om man kollar på swefilmer så är det två avsnitt i ett. I det förra avsnittet som jag såg blev jag typ helt...ja vad ska man säga...tagen! Eller inte tagen, men som nånting om sköt rakt in i hjärtat på mig!

 

 

 

Och det var det här leendet!   

 

 

 

Asså herreguuud! O.O I'm a little bit proud of my screenshot, by the way! ^_^ Jag bara älskar honom! Derek Hale, heter denna karaktär och han har nog det snyggaste leendet i hela serien! Han är lite bitter ganska ofta, men han vet hur man charmar tjejer! ;) Jag bara smälter inuti!

 

 

Sen har vi ju den lite ''tuffare'' stilen av honom, t.ex när han  förvandlas till en varulv!

 

 

Kanske inte lika attraktiv, men fortfarande snygg! I loooove him! ^^

 

 

               Veckans Blogg :3

 


Okej! Veckans blogg kommer vara från en tjej som egentligen inte bad om att bli ''Veckans Blogg', men som sa till mig att jag skulle kolla in den. Så jag gjorde det and i like it! Veckans blogg denna vecka är.......

 

 

                          ''michaelafri.devote.se''!!!

 

 


Jag gillar denna blogg för att tjejen som har den skriver om mode, sin vardag och ah lite normala saker. Men den är inte tråkig, utan den verkar intressant! Troligen så har hon inte haft bloggen så länge, men ändå tycker jag att hon är bra på att skriva och så. :) Denna blogg får ''       '' i betyg alltså 3 av 5! Så ja, det är en bra normal-blogg! Sedan vill jag passa på att tacka de få personer som faktiskt kommenterar och länkar sina bloggar så att jag kan rösta fram någon av dom som veckans blogg. Denna vecka tycker jag att det va dåligt med länkar till era bloggar, så jag skulle be er, snälla gör det!

 

Ni har då chansen lixom att få flera läsare inklusive mig då!

 

 

         Veckans Video!

 

 

Jo, jag tänkte att nu har jag inte heller haft ''Veckans Video'' i något inlägg på länge heller, så jag lägger upp ett nu! Det här är Xiao! Hon är typ 75 procent kinesisk bl.a och göra roliga videos! Om ni undrar, ja hennes röst är sådär ljus på riktigt. Troligen... Jag hittade hennes kanal efter att ha sett en av hennes videos som reklam till andra videos på Youtube. Där är hon klädd som Pikachu och imiterar smileysar! xD Flera av er har säkert sett det. 

 

Iallafall så prenumerar jag nu på henne och tycker att ni också bordegöra det. Hon är rolig och smart och har bra argument i vissa videos! Okej, men nu ska jag fortsätta titta på Teen Wolf och sedan ska jag sova. :3 Godnatt mina vänner! :*

 

                    //Michue ^_^ 



Av Mathilda - 9 maj 2014 15:11

Hallu!


Har nyss kommit hem från skolan och ätit en kexchoklad. :p Igår var det eurovision! Såg ni på det? Vem tyckte ni var bäst? Jag tror att jag gillade de från Schweiz bäst! :3 Det var en ganska flummig semifinal igår...Jag tyckte att de flesta inte var så jättebra och typ alla hade lite skumma kläder på sig. Det var lite som om vissa kvinnor lät som män och var lite manligt klädda och andra som t.ex Chonchita (kvinnan med skägget), som troligen är transvestit, men det är inge fel med det! 


Men jah, många hade lite ''speciella'' kläder som kanske inte var de snyggaste jag sett, men jaja! De flesta som jag tyckte var bra gick vidare, bl.a de från Schweiz då och Norge. :3 Här kommer en video från Schweiz bidrag!

 

 



Jo just det! Jag ska ju också rösta fram Veckans Blogg idag! Men jag tänker nog gör det senare idag, så ta chansen nu och länka eran blogg i en kommentar, så kollar jag upp den! ^_^  Ha det så bra så länge!



                                             //Michue♥




Av Mathilda - 8 maj 2014 17:08


Någon som skulle vilja bli räddad? ;)



 


 

                                   //Michue♥

Av Mathilda - 7 maj 2014 16:58

Hallooo!


Har precis kommit hem från skolan, ätit lite, sitter nu inlindad i en filt och har precis druckit upp mitt te. Det spöregnar ute och jag är jätteblöt! Dessutom fick jag, efter att ha åkt buss,  gå en bit till busshållplatsen, hämta min cykel och sedan cykla hem! Och jag fryser och det e kallt och mitt te e slut!   


Iallafall! I morse hade vi kemi med våran ''speciella lärare''..... Och det känns som att vad vi en gör på kemin så misstolkas det! Vi misstolkr provrör, lärarens ritningar på tavlan och hur hon pratar! xD



 


Så jah, idag skulle vi avdunsta vatten från den här skumma gröna vätskan, som vår lärare dessutom inte ville säga vad det var och sedan skulle vi dricka det! Asså vattnet då....För hon sa att det skulle vara rent vatten då. Så jag var den som drack det i min grupp (vilket bara bestod av mig och Klara..) och det smakade som en skinnsko! När jag sa det var det flera som sabbade det och bah ''Har du ätit en sånn förut''? -.- Jag hatar när folk säger såå! Iallafall så va det inte gott, men jag drack upp skiten ändå....


Så när våran lärare skulle dela in oss i grupperna så sa hon ''Här har vi sex..!''..... Alla började asgarva och så säger hon efter ''Här har vi sex tjejer!''. Sedan fortsatte alla att asgarva och så sa hon samma sak igen, fast hon visste att vi misstolkade det.. O.o Så jah, det är en av anledningarna till varför vi typ alltid misstolkar saker på kemin!


Till sist tänkte jag visa en bild på min vackra hand som en kompis skrev på! :p 


 


Hahaha, så snyggt ju! xD Jag hade slutat min musik-profil tidigare och gick då in till bild-profilen och min kompis kom fram och frågade om jag ville ha en tatuering. Hahaha! Och jag sa att hon skulle skriva Lady Gaga.  Tyvärr varade inte den tatueringen så länge... :'3 


Okeyy, nu måste jag gå! Ska fixa lite mer te, gå o prata med Cesar och sen plugga.. uschhh! >.< Hahaha ajaah, hedåå!♥♥      

                      //Michue♥

Presentation


Welcome! Jag heter Mathilda och är 17 år. Här bloggar jag om mitt liv som består av mycket musik, skola, mina nära och kära, mode och mycket mer. I nuläget går jag estet musik på gymnasiet. Jag skulle bli så glad om ni ville följa min blogg! Kramar

Sök i bloggen

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards