Alla inlägg under juli 2014

Av Mathilda - 25 juli 2014 22:38

Helluw!


Puh vad varmt det varit idag igen! Idag har jag inte badat för att både mamma och pappa har jobbat, dessutom har pappa fått lite extra jobb idag så vi hann inte bada. Däremot planerar vi att bada imorn ifall vädret hållert sig. Har inte gjort så jättemycket idag, gjorde en smoothie och när mamma kommit hem gjorde hon iordning en hemmagjord glass till oss som blev som en frozen yoghurt, men det var gott ändå! Har också lekt med min fina Cesse som har sprungit runt så mycket att han fick lägga sig ner typ hela tiden, haha!<3


       


                        Nu får ni ha en riktigt trevlig kväll så ses vi snart!<3



                                        

Av Mathilda - 24 juli 2014 22:41

Helluw my friendoos!


Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra dag i värmen! Hörde idag att det var en klass 2 varning nu och att det ska bli väldigt varmt i cirka fem dagar....  Då är det iallafall badväder, haha!

Nu är jag hemma efter att ha sovit över hos Klara och haft picknick med familjen. :)) Jag hade en rolig kväll med tjejerna igår, vi åt pizza och godis, pratade på gräsmattan och såg en tråkig film som jag tagit med, men det var kul ändå! Haha!



   

             Klara hade köpt hem ett slags pizzakit så att vi kunde göra egna pizzor. :3


           


                                                    Hahaha söt kisse♥


Sedan hämtade pappa mig och vi badade i en slags jättestor grop som kallas dagbrott. Det var lixom som en väldigt djup sjö.  Där var vi ett tag och sedan åkte vi vidare till Java och mötte upp min mamma, Mickis och hennes kille, köpte varsin sallad och åkte upp till en park och hade picknick.


             


Åååh älskar jordgubbar! Kommer verkligen sakna detta när hösten börjar! I och för sig har vi sparat en massa jordgubbar i frysen! ^^  Haha! Nu måste jag ta en dusch bara för att det är så varmt och senare ska jag sova! Ha det så bra nu mina vänner så hörs vi imorn!



                                           

Av Mathilda - 23 juli 2014 17:05



Idag har jag på mig min randiga klänning från HM som funkar både till vardags och fest!♥


   


        Ursäkta den dåliga bildkvaliten, det är lite svårt att ta en helfigursbild på sig själv, haha!





                                                

Av Mathilda - 23 juli 2014 11:18

Hejj fina läsare!♥


Idag är det ännu en varm dag och jag önskar verkligen att vi hade en pool! Kanske en som sitter fast i verandan så att man bara kunde kliva ut och slänga sig i! Haha, det vorre något! I skrivande stund så skulle jag vilja be er läsare om att tipsa några låtar som ni gillar och som jag kan lägga till på min Spotify-lista. Jag har ganska många låtar men vill lägga till nya som jag inte har hört förut. Så kommentera gärna vilka låtar ni gillar och kanske vad ni tänker på när ni hör någon av dom!


 


Idag ska en mäklare kom hem till oss också, för att kolla på vårt hus. Vi har länge pratat om att vi ska sälja huset och flytta, men det har inte blivit av eftersom folk väntar på att vi ska få komunalt vatten. Det betyder att vi får vatten ifrån stan och inte från våran egen brunn. Vårt hus har lixom blivit för stort nu när mina systrar inte bor hemma så mycket längre. Mickis bor bara här för tillfället, sedan åker hon tillbaka till norge där hon jobbar. Så då är vi bara tre stycken som bor i ett stort hus med flera tomma rum.


Jag gillar vårat hus, men det är så mycket jobb med det och det är svårt att ta bussen upp till stan härifrån. Så mäklaren kommer halv fem och jag åker fem och ska nog börja packa snart. Det är ju långt kvar, men har ändå lust att packa! Hahaha!


 


Har äntligen fått loss mitt mobilskal som jag köpte på Ullared. Det var det där svarta med stenar och nu har jag bytt det mot dethär pingvinskalet! Egentligen är det mer ljusrosa än på bilden, men försökte iallafall ljusa upp det hela. :)) Jag vet inte om jag ska använda det svarta skalet något mer för att det var såå svårt att få av! Pappa fick nästa bryta loss det!


Nu måste jag gå! Skulle dammsuga bort lite flugor innan mäklaren kommer och så ska jag packa. Vi får se om det kommer något mer inlägg senare, eller om ni får vänta tills imorn.


 

                                                 Ha en fin dag!♥

 

 


                                            

Av Mathilda - 22 juli 2014 23:07

Har nyss tittat på filmen "Spirit" som handlar om en vildhäst som blir tillfångatagen och börjar sitt äventyr i hopp om att få komma hem till sin flock igen. Jag tänkte först ååh denhär filmen har jag inte sett på länge, men jag har faktiskt inte sett den alls kom jag på! Hahaha! Jag har nog bara hört talas om den, men har aldrig sett den innan.


 


Filmen var bra, det ända jag störde mig lite på var att hästarna inte pratade haha! Man hörde bara en röst ibland som skulle vara Spirit, men man såg inte honom prata annars. Jag tror att det ska finnas en Spirit 2, så jag ska nog se den också nån gång! Det är en spännande och fin film som ni borde se om ni inte har sett den! Nu ska jag gå o lägga mig, men vi hörs imorn!♥




          

                                                  




Av Mathilda - 22 juli 2014 21:25

Heej igen!


Tänkte bara lägga upp dagens låt för idag med en låt  som jag hittat på Spotify igen!



Dagens Låt


Låten heter The Banjo med 3Logy. :))



                               Yes, yes i like it! Vad tycker ni? :3


           

                                     

Av Mathilda - 22 juli 2014 19:54

Hejj mina fina läsare!


Har inte bloggat något tidigare idag för att jag varit och badat med pappa i Harge ungefär hela dagen. Tror att jag har badat typ tre gånger på raken nu och känner att jag behöver lite pause från solen, hehe.... Är inte jättebränd men hyn känns lite torr i ansiktet. Det var väldigt kallt i vattnet idag, men jag och pappa gick lite till vänster sida av stranden och där var vattnet varmare. där fanns det till och med lite småfiskar till skillnad från andra sidan där det var helt dött, hahaha!


                       

 


En bild på mig när vi åkte hem. :) Imorn ska jag på en liten tjejfest hos min kompis Klara och ska sova över där så det kommer troligen inte bli några inlägg imorgon kväll. Ska åka dit klockan fem, det ska bli såå kul! Amy och våran kompis Emilia ska också dit, me ndet blir bara jag som ska sova över för de andra kunde inte, hehe.


                                    Vi ses snart igen my friendoos!♥


            

                                         

Av Mathilda - 21 juli 2014 22:48

Holaa!


Håller på att vänta på att reklamen ska ta slut så att jag kan fortsätta titta på Beck med pappa. :)) Till detta drack jag te och åt jordgubbar, ska äta fler snart! Jag håller också på att ladda ner fler låtar till min spotifylista och ni får mer än gärna tipsa om låtar!



   


                                                 Look it's a heart!♥



        

                                         

Presentation


Welcome! Jag heter Mathilda och är 17 år. Här bloggar jag om mitt liv som består av mycket musik, skola, mina nära och kära, mode och mycket mer. I nuläget går jag estet musik på gymnasiet. Jag skulle bli så glad om ni ville följa min blogg! Kramar

Sök i bloggen

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards