Alla inlägg den 8 augusti 2013

Av Mathilda - 8 augusti 2013 23:29

Hejj hallo!


Idag så åkte jag och pappa en sväng till farmor! Jag och farmor gick ut och skulle plocka kantareller, men vi hittade bara en, haha! Sedan så fikade vi hos min farbror och kusiner. Efter det så lämnade vi farmor och åkte sedan upp till ''Dollar store'', som är en slags affär, som e lite mindre men ungifär lika billigt som ÖoB! Jag hade velat kolla in där och se om jag kunde hitta några fynd och det gjorde jag!





Detta köpte jag:




 


  Läppstift från ''Kubiss''. :) Detta kostade bara ''20 kr''!!!! Jag har länge velat ha ett slags blodrött läppstift och det här läppstiftet hade en väldigt fin blodröd färg!

 


Och så köpte jag sånna här tvättborstar till tånaglarna, eller hur man säger. Jag behövde sånna för jag hade ingen egen. De här kostade 10 kr!





Haha, när vi skulle åka och plocka kantareller så såg vi dessa typer på åkern ;)



 


Detta är tranor, som benade iväg och pickade i marken, haha! Dom e ganska stora, men inte så stora som jag trodde.




                                          Dagens Look:






 


Ursäkta för den dåliga bilden, men ni kanske ser att jag har leggings som har en verklig molnbild p åsig och de har jag köpt från internet och tröjan är från New Yorker. Jag tror att armbanden är från Glitter, men jag är inte säker.  Har fått dom från min mamma iaf.




Hihi, igår kom också grannens katt till oss innan jag och pappa skulle åka iväg till köpcentret. Hon heter Bellan och är typ världens gosigaste katt! Vad man än gör med henne så spinner hon typ, haha! Jag har aldrig varit med om en katt som gillar att bli klappad på magen utan att den försöker riva dig!



                                  Haha, döing!♥

 


                                                  
           prrrrr ^_^  



                                                  
                                    Sees snart! //Michue♥


Presentation


Welcome! Jag heter Mathilda och är 17 år. Här bloggar jag om mitt liv som består av mycket musik, skola, mina nära och kära, mode och mycket mer. I nuläget går jag estet musik på gymnasiet. Jag skulle bli så glad om ni ville följa min blogg! Kramar

Sök i bloggen

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards