Alla inlägg under juli 2013

Av Mathilda - 31 juli 2013 22:37

     




Hej alla! 


Idag har jag varit hos mn kompis Johannes. :) Vi bakade en kladdkaka som blev en tiopoängare bland hans småbröder, hehe! Så hittade Johannes pappa en igelkott under ett slags överdrag, eller vad man ska kalla det! Den var ihopkuren till en liten boll, tyvärr glömde jag att fota den.  Men här kommer lite andra foton från mig idag. :))





                                                Dagens Look ^_^



   



      T-shirten har jag fått från min morbrors frus barn, haha! Shortsen har jag nog visat förr, men de är från Rut m.f



   


Ojjsan nu blev det första Augusti helt plötsligt! Kan det verkligen stämma? :o  Var det inte den 20 ånde igår, får vi väl säga nu för klockan är över tolv.... Ah iaf så har jag äntligen målat naglarna och det är lite cupcakes, rosetter, hjärtan, prickar och en liten blomma på. :)  Några blev lite fail, men ajah!  Godnatt alla människor!  //Michue♥

Av Mathilda - 29 juli 2013 23:01

Heeyy alla!


Nu blir det ett snabbt inlägg för jag måste sova snart! Idag tog jag några bilder på ett par fina fjärilar :)



       


             Hoppas ni gillar dom :3 Godnatt! //Michue♥

Av Mathilda - 26 juli 2013 00:40

Hejj igen!



Tänkte bara lägga snabbt upp mitt tredje inlägg nue! det är så att jag sparar nu lite pengar till en BJD! Till er som inte vet vad en Bjd är så kan ni se det här nere.






Japp, som ni kan se så är de som dockor, men det är inte direkt några vanliga leksaksdockor! Dom här köper folk oftast för att fota med, torr jag och med hjälp av att köpa kläder till dom så kan man lixom skapa en karaktär t.e.x: Lycklig/färgglad, Emo, kanske lite typ blyg, eller prinsessliknande, ah typ så. Problemet är att de här är så hiimla dyra!  De kan kosta upp till 10.000 kronor, har jag hört och det är för att de b.l.a är handgjorda.



Åååhh och igår vart jag så besviken, för att jag kollade på en sida där de sålde BJD-dockor och så såg jag en länk där det stod ''Wigs''. När jag klickade där så fick jag se en docka som jag gillade och kostade 23 dollar ''trodde jag''. Men så läste jag på en beskrivning ''Dark red'' och dockan hade j umörkt rött hår. Då slog det mig och jag googlade Wig och hoppades att det inte skulle vara hår, men....jo... wig står för peruk och det visste inte jag!!!!!! Åååhhh såå besviken jag blev!



Ajah, nu gäller det då att spara pengar en hel del för att få en sånn här docka. Dessutom måste man betala extra om man vill ha ett par speciella ögon, skor, eller kläder.  Om du jämför en barbie med en BJD så ser du stor skillnad. En BJD ser lixom mer verklig ut! Man kan också vrida händer, fötter,armar och du kan köpa olika typer av händer, kanske händer som gör peace-tecken eller nåt.  ^_^



Ajah, vi får se om jag en vacker dag får ihop till en sånn docka!♥  Jag gillar ju att fotografera och en sånn docka vorre perfekt :)   Godnatt alla små läsare!♥ 


//Michue♥





Av Mathilda - 26 juli 2013 00:24

Heeyy alla läsare!♥



Idag åkte jag och pappa upp till Dalarna över dan, för att hälsa på min farmor. Vi fiskade, eller jag fiskade medans farmor och pappa tittade på, hehe. Jag fick en fisk, men det var en mört som  enligt farmor inte är så särskilt smakrik och vi hade ingen katt med oss, som kunde äta den, så jag slängde tbx den innan den,  ''tror den överlevde''.


Sedan så höll jag på att få en till, men så tappade jag den, men det var ändå en liten fisk. ;)  Här är lite bilder från sjön.




                Här bakom båten kan ni se en stor bäverhydda, hehe :3


 


Och här är ett par av skorna som jag köpte på den där Outletten/köpcentret när vi var påväg till Karlskrona. Kan visa det andra paret en annan gång.  Herråå <3    //Michue♥ 

Av Mathilda - 24 juli 2013 23:28

Hallaww!



Omgg! Vet ni hur mkt jag igentligen mst hinna med på dagarna? Jag måste hinna blogga kolla på en speciell sida på internet, skriva i min dagbok, ladda upp nya bilder, spara dom, lägga ut och jah, det kanske ändå låter lite, men till slut inser man att det e kväll och man har inte än gjort de där sakerna!Nu ska jag iaf visa fler bilder!  Här kommer först lite fårn Stockholm! ^_^



                                              Här åker vi mot Stockholm, hehe! ;p 

     
                                    Såhär ler Amy när man säger Cheeesse hahaha!


 


Huhh! Gissa om jag fick svindel när jag tittade ner för den här trappan till tunnelbanan! Jag bara sa till Amy, Kolla ner och bara ''Ohhh shit''!




                                                 

  


Den blåa berg o ch dal banan heter Jetline och den åkte vi, den brevid heter uppskjutet, men vi åkte inte den utan vi åkte ett annat frittfall som heter tilt. Jetline var den läskigaste Berg och dal banan, men den var rolig också!



   


Japp här är resultatet på att jag hatar frittfall, men Amy verkar njuta ganska så mycket över att bli nerkastad på 80 meters höjd! Det fanns några sittplatser på rad såhär som var gröna och de var de ända platserna som tipppade neråt, därför heter det tilt, tror jag.


Men som tur är så tog vi inte dom iaf hahaha! Det var sjuukt läskigt och dessutom kändes det som att det aldrig tog slut! När vi kom ner fick jag t.o.m lock för öronen och hade ont från öronen ner till kinderna, haha!



                                           Här är fler bilder från Karlskrona :3


   

                                                  

                     Bild från hotellet

     


   Vi var p åett Marinmuseum som har en resturang som jag tror heter ''Skeppsgossen''. Där har de en väldigt god glas som de har gjort själva p åresturangen. :))


                                    Här är jag som står på ett slags skepp från förr som nu tillhör museet :) 

   


                                                  

  Håll i er, det blir fart när Mathilda styr! ;)



 


                                                  
   Solnedgången vid Resturangen som var bra ;)




 



                                                  
      en kanon på Museet :)



 



Om man gick en trappa ner så var man plötsligt under vattnet och genom några fönster kunde man se fiskar om man hade tur! Ser ni fisken här?




Nu är jag nog färdig med bildbomber i detta inlägg, hehe!   Vi ses snart! :*   //Michue








Av Mathilda - 22 juli 2013 23:40

  Halloo alla!♥


Nu är jag hemma från Karlskrona, men kom igentligen hem i  Söndags, hehe. Jag har försökt att skriva detta inlägg länge nu, men varje gång som jag försökte skriva det så har klockan blivit för mycket! Men nu tänker jag lägga ut detta!


Iaf, så åkte vi först  till Stockholm, Grönan, hem igen och sedan till Karlskrona. Vädret har varit fint alla dar både i Stockholm och Karlskrona! Karlskrona är extra fint vid solnedgången! Här kommer lite bilder från våran rundtur. ^_<



                                       Älskar den här bilden på solnedgången!♥

                                                  
      Frukost ^_^ 

            

 Frukosten på hotellet var helt okej, man fick mycket att välja på, varma köttbullar, prinskorvar, bacon, olika flingor, filer, yougurt, frukter, olika bröd, m.m Tyvärr så gillade inte mamma omeletten så mycket för att de blandat i nån slags ost i den. Jag tyckte att köttbullarna va sådär, men som sagt det var ändå en ganska bra frukost!

                 

 


                                              Här var vi vid en liten strand, badade och solade på klipporna.

      

 

 #Summeeerr   vet inte om det blir en hastag nue, men det borde bli det eftersom man ska kunna göra det på bloggplatsen.

         

                  

                                               Älskar när mina bilder på solen blir lyckade, hahaha!

     



Vi bodde förrästen på ett tre-stjärnit hotell i stan, Karlskrona var också mycket större än jag trodde! Det hade lixom, en massa affärer som HM, kicks och annat som vi har här hemma. :))


Tyvärr så hann jag inte shoppa ngt, men innan vi åkte till Karlskrona så gick vi in ett tag på en outlett där vi köpte två par skor!  Jag är mycket nöjd över dom, för jag behövde verkligen sandaler och vi har inte hittat några i min storlek.







     Whaat?? Is this my new car? hahaha! Ska köpa sånna där ögonfransar till min bil när jag tagit körkortet ;)



 



                                       Suuupergod pizza, men tjejen där ser lite trött ut, eller?



 


 Asså jag sväe, den här pizzan var n vesuvio, men den var såå god, fin och ååhh mums! Resturangen var ingen vanlig pizzeria, utan det var en mycket bra resturang med trevlig personal och som sagt verkligen grym pizza! Den var nog godare än vilken kebabpizza jag någonsin ätit, haha!


Till skillnad från denna grymmma resturang, så var vi på en sjökrog, första dagen vi var i karlskrona och servitrisen va såå konstiga!  Vi hade suttit ett tag i ett rum som var som ett både ute och innerum typ och hade ätit våra varmrätter. Så var vi plötsligt de ända personerna kvar och ingen servitris kom! Sen typ en kvart/tio minuter så kommer en servitris och bah, ah...det är folk kvar! -.-''


Då vill vi iaf beställa efterrätt och servitrisen verkade lixom typ tveksam om vi fick beställa för att de höll på att stänga, men vi är ju betalande kunder, det är väl ganska klart att vi får beställa då! Sen så ville mamma ha en bit choklad och frågade om det fanns. Servitrisen bah: ''Vet inte.....''  Asså WHAT!??? Men gå och kolla då! Man säger ju inte, jag vet inte, om man är servitris, då går man ju och kollar om det finns en chokladbit! O_o



                   Vänta ska bara visa lite fler bilder så det inte blir för tråkigt.......





 


                                            Här var vi och åkte båt med min systers killes föräldrar, hihi ^^



 


                                    Som ni kan se så var det blåsigt ute på havet, haha!



Okej, åter till servitrisen.  Sen så frågade min systers kille om den där servitrisen kunde ta tallrikarna och hon bah ''Va..?eh...ah...''. Asså hallå??? Ah, men det va väl typ bara hon som var otrevlig där, annars så var maten god, men resturangen med den goda pizzan toppade verkligen och mamma fick till och med en chokladbit, hihi! ;)  



Jag visar fler bilder straxt, men det skulle bli så himmla långt inlägg om jag gjorde det i samma så, sees snart! :*


                                                  
           /Michue♥






Av Mathilda - 16 juli 2013 23:20

Halluuww alla!


Nu ska Amy sova över hos mig för imorn åker vi till grönan! Vi kommer gå upp aptidigt och sen åka iväg vid sju, haha! Men det ska bli kul! Här kommer lite bilder från idag. :)



   


Vi fick lämna Cesar hos en kaninuppfödare där han föddes, för efter att vi lämnat Amy ska vi åka till Karlskrona. Jag saknar honom redan!


                                                  
                      HEEEEYYYY!

 


                                                  
                          DUCKFACE AMY!

   


                                                  
        Godnatt! :*  #natti   //Michue♥

Av Mathilda - 15 juli 2013 23:47

Hejj igen alla!


Ville bara lägga ut en....ja..vad ska man säga... ett slags minnesinlägg till skådespelaren Cory Monteith som är från Glee. corey dog på hotellet Fairmont Pacific Rim. Han checkade in på hotellet den 6:e juli, men hittades död av städpersonalen efter att de undrat varför han än inte hade checkat ut. Dödsorsaken är troligen droger. Cory hade drogat redan som trettonåring. Det är hämst att sånna här människor inte får hjälp! Vissa kanske får det, men inte alla! De som inte får hjälp blir kvar i sitt beroende och kan inte klara sig!




Jag ville bara lixom ge en hyllning, eller ett minne av Cory eftersom han vågade gå ut med att han höll på med droger, men ändå ville ge stöd till de andra unga drogmissbrukarna som finns i världen.



Cory blev 31 år. Vila i frid!




Presentation


Welcome! Jag heter Mathilda och är 17 år. Här bloggar jag om mitt liv som består av mycket musik, skola, mina nära och kära, mode och mycket mer. I nuläget går jag estet musik på gymnasiet. Jag skulle bli så glad om ni ville följa min blogg! Kramar

Sök i bloggen

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards