Alla inlägg den 26 juni 2013

Av Mathilda - 26 juni 2013 19:39

Hallo alla läsare!♥


Är lite deppig idag. :/ Det beror mest på vädret! ÅÅÅÅHHHH, jag hatar det här vädret!!! Det har regnat nästan hela sommarlovet hittills! Nu regnar det inte men himmlen e grå och det är för kallt för att bada! Nej, nej, får inte vara så! En annan sak är att min mamma är ledig nu på lovet, och det är ju bra!, men hon har ingen bil för den har alltid pappa med sig till Jobbet och vi har bara en bil! Så vi kan inte ta oss någonstans om vi inte typ cyklar, men det kan man inte göra överallt!


Men en mer roligare sak är att jag har suttit och skrivit en låt! Just det, ni läste rätt, jag har skrivit en låt. Den handlar typ om att även tjejer kan vara otrogna och är inte alltid offren i ett förhållande. Man hör ju typ i många låtar att det alltid e killen som varit otrogen mot en och svikit en. ''Nejj, jag säger inte att jag varit otrogen mot nån, för det har jag inte! ;)'' Och så handlar den väl om att även fast man blivit dumpad, så betyder det inte att det inte finns ngt mer hopp för att hitta någon ny, men det finns alltid chanser att hitta ngn ny!


Men iaf så han jag inte blogga mer om att jag och mamma varit på stan, för att den där bloggplatsen-appen var lite konstig när jag skulle lägga upp en bild och sedan skriva mer. Så här kommer först ''Gårdagens Look''.




                                                  
     Dagens Look



         Jackan är från Kappahl, linnet är från HM, shortsen är från Kappahl, knästrumporna vet jag inte riktigt och skorna är från Lager 1157, tror jag.   


Här kommer också bilder på vad jag köpte igår.



 


 

Topparna och jeansjackan är från Gina Tricot och Tröjan är från New Yoorker, haha tyckte texten stämde bra med mig! ;) Men att lyssna på spotify och äta en lyckad middag gjorde mig nu gladare!, hahaha!  



                                                    Veckans Blogg


                      

                          Jo jag har nu börjat med en ny grej på bloggen som jag kallar ''veckans blogg'', då kommmer jag altså varje vecka lägga ut en blogg från någon, som jag tycker verkar bra! :) Så här är en blogg som jag tycker ni kan kolla in!  ''http://faceandsmile.bloggplatsen.se/''.Tjejen som har den här bloggen lägger ut mkt fina bilder tycker jag och ett plus för hennes snygga header!  Jag väljer också nu att betygsätta bloggarna som jag lägger upp och man får högst fem ''  ''  Och den här bloggen får    tre stycken smileysar :)


                                                  
                              

                                                  
                 Ha det bäst nu alla!  //Michue

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Welcome! Jag heter Mathilda och är 17 år. Här bloggar jag om mitt liv som består av mycket musik, skola, mina nära och kära, mode och mycket mer. I nuläget går jag estet musik på gymnasiet. Jag skulle bli så glad om ni ville följa min blogg! Kramar

Sök i bloggen

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<<
Juni 2013 >>>

Tidigare år

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards