Alla inlägg den 11 april 2014

Av Mathilda - 11 april 2014 23:36

Helloo alla!


Jag har fastnat på en låt den senaste tiden! Eller ja, egentligen flera låtar, men jag tänkte lägga upp tre av dom!


Den första låten jag tänkte lägga upp heter ''Happy'' och det är Pharell som sjunger denna låt. Många av er har säkert hört den från dumma mej 2 :))



Älskar den här låten och den gör mig...ah Happy! :D När jag hör den här låten får den mig att må bättre när jag känner mig deppig på dagarna och jah, jag tycker den är skön!



Den andra låten jag tänkte lägga upp heter ''Rather be'' och kommer från Clean Bandit ft. Jess Glynne. Det är lite minnen från en viss tid som kommer upp när jag hör den här låten och ja, jo kanske känns lite jobbigt, men jag älskar verkligen den här låten! Jag känner mig ändå glad när jag hör den och ah den är jättebra!



Däremot är jag inte riktigt säker på om jag förstår videon i sammanhang med låten, men den är bra iallafall!


Tredje låten som jag tänkte lägga upp heter ''Me And My Broken Heart'' med Rixton! Den här låten kan jag känna igen mig lite i....ni kanske förstår om ni läste mitt förra inlägg. Men jag mår ändå lite bättre av att höra den eftersom då kan jag känna att det finns fler som känner som jag gör! 



Den här låten väljer jag att inte visa någon video, för det känns typ som att den blir bättre utan videon....Iallafall, jag ääälskar sångarens röst och jag älskar det första stycket han sjunger i låten. Jo en grej jag tänkte säga var att jag tror att jag överdrev lite när jag sa att jag inte lyssnar på rock...Asså jag tror att jag gör det och det finns säkert flera låtar som jag tycker är bra som säkert är rock, men grejen är att jag inte e riktigt säker på om det är rock eller inte... 


När jag tänker rock så tänker väl jag på skrikande elgitarrer och typ snubbar som klär sig i svart och typ skriker när de sjunger...Men all rock e ju inte så! Jag tror att jag är mer för lite nutida rock som har lite vanlig sång och sånt i sig...Hahaha, ajah, men jag hatar inte sånn rock iallafall!


Förresten, nu är det ju påsklov! Wohoooo!   Jag kommer säkert att blogga mer nu när jag är ledig och imorn ska jag och Amy till Conventum för att se The Fooo! Kommr bli jättekul! hoppas att ni får ett bra påsklov nu allihopa så hörs vi senare eller imorn! Hejdåå!


                                              //Michue♥

Av Mathilda - 11 april 2014 18:51

Hejj alla!


Ledsen att jag inte bloggat på ett tag.. :/Men jag har en anledning! Jag har helt enkelt inte haft någon stor lust/tid att blogga för att jag varit ledsen och deppig ett tag...(Mer deppig än vanligt). Anledningen är att jag och Rasmus inte är ihop längre. Jag tänker inte göra något dramatiskt av det här, det var ändå en vecka sen nu.... Men ah jag har väl inte kommit över det helt ännu, men jag försöker hitta på saker som gör mig glad. :) 


Skälet till att det tog slut var väl bland annat för att han tyckte att jag var mer som en vän för honom och han saknade tiden då vi var vänner...Just nu är det lite stelt mellan oss ännu, men vi pratar iallafall lite i skolan och så. Jag är iallafall säker på att detta händer flera tjejer och killar varje dag, så jag vet att jag inte är den ända. Men ibland är det väldigt jobbigt att glömma allt som man har gjort tillsammans och det tar tid innan man kommer över det. Jag tänkte ge lite tips till dom som kanske är i typ samma situation som jag just nu! :3



* Låt det ta din tid du behöver för att komma över allt.


* Prata gärna med familj och vänner om hur det känns. Det kommer kännas bättre när det finns någon som tröstar dig!


* Gör något kul som får dig att tänka på lite annat, eller iallafall nånting som gör dig mindre deppig. Jag brukar t.ex lyssna på NRJ :))


* Du kommer inse hur viktigt det är att ha vänner runt om sig, eftersom de finns där om du är ledsen, så ta vara på de vänner du har.


* Jag fick ett bra råd av min mamma som jag hoppas kan vara lite hjälp till er också. Hon sa (Mister du en så står hela skogen kvar!). Och visst är det så! Ge inte upp bara för att ett förhållande sprack! Du kommer träffa flera stycken innan du hittar den rätta. 


* Försök att inte bry dig om den som du gjort slut med om inte den personen inte verkar bry sig något vidare om dig! Lägg istället tid på de som faktiskt vill vara med dig!


* Om ni fortfarande vill vara vänner med varandra så va det! 


Till sist tänkte jag lägga upp en bild som inspererar mig lite :))

 


 


Okej nu vart den ganska liten, men jag hoppas att ni förstår iallafall. Samma sak gäller också alla killar som blivit dumpade! Ta bara och försök följa lite av mina tips och se framåt! Gör saker som får dig glad! Hoppas iallafall att ni blev lite inspererade iallafall. Och om ni vill så får ni gärna berätta om nångång när ni blev dumpade eller att det tog slut på nåt sätt! Ha det så bra så länge mina vänner! <3  

 

                                                                                 //Michue♥




Presentation


Welcome! Jag heter Mathilda och är 17 år. Här bloggar jag om mitt liv som består av mycket musik, skola, mina nära och kära, mode och mycket mer. I nuläget går jag estet musik på gymnasiet. Jag skulle bli så glad om ni ville följa min blogg! Kramar

Sök i bloggen

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards