Alla inlägg den 24 juni 2015

Av Mathilda - 24 juni 2015 20:29

Hej mina vänner!


Hoppas allt är bra med er och att lovet varit bra en så länge. I skrivande stund sitter jag och dricker blåbärste i hopp om att min förkylning ska sluta. Ah, älskar verkligen blåbärste! har ni inte testat så måste ni göra det! Hittills verkar min förkylning blivit värre, men jag hoppas verkligen att den är över snart, för man vill ju ite vara sjuk när man har sommarlov!


 


Idag har jag kommit hem efter en övernattning hos Amy. Efter att jag gått in genom dörren, blandat ihop mig en liten dryck för att dämpa min förkylning, la jag mig och somnade på soffan. Har nämligen knappt sovit något i natt så det var skönt att äntligen få ta sig en liten nap. Innan jag åkte hem och övernattade hos Amy så var jag, hon, Tora och våran andra kompis Fadia på en liten picknick mitt i stan där vi satt och åt en massa kakor, jordgubbar, godis och annat gott. Det var tänkt att vi skulle äta i en park, men vi fördrev tiden en aning så det blev på en stor bänk i stan istället haha!


Vi var fyra stycken som satt där och pratade, lyssnade på musik och hade en bra dag. Efteråt åkte jag, Tora och Amy hem till Amy för att sova över. Vi gick en promenad till min och Amys gammla skola, hade lite tjejsnack och bara tog det lugnt. Sedan var det tänkt att vi skulle dygna, men det gick väl sådär, hahaha. Det slutade med att Amy och Tora somnade lite efter varandra medan jag låg vaken med en täppt näsa och utan att verka kunna somna. Till slut måste jag ha somnat kanske vid sex eller nio och när jag vaknade kändes det som att jag sovit i ungefär tio minuter. x'D


                                                Här är en liten bild på mig och mina tjejer :)


 

Jag tänkte egentligen lägga upp lite fler bilder, men dom ligger på min mobil som ligger på laddning och som knappt funkar av någon anledning...Det är något fel med dens uttag som gör att laddningen hoppar i vilken laddare man än använder och detta resulterar till att jag knappt har något batteri på den. Jag vågar inte dra ut den ur laddaren nu förän den är fulladdad för att jag vill inte att den ska hoppa ur igen. Så mer bilder kommer senare, men nu ska jag nog ta och gå och äta lite jordgubbar o grädde för att pigga upp mig ännu mer. 


                                               Ha det så bra så länge så hörs vi snart!<3

Presentation


Welcome! Jag heter Mathilda och är 17 år. Här bloggar jag om mitt liv som består av mycket musik, skola, mina nära och kära, mode och mycket mer. I nuläget går jag estet musik på gymnasiet. Jag skulle bli så glad om ni ville följa min blogg! Kramar

Sök i bloggen

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards