Alla inlägg den 19 september 2013

Av Mathilda - 19 september 2013 12:51

Wääääh!


Imorn åker vi tidigt på morgonen till flygplatsen och flyger hem igen! Jag vill inte! Jag kommer sakna alla ledarna för de olika aktiviteterna på hotellet, mina små underbara chorros och poolerna! Idag  var jag medpå vattengympan, men det va så grått och blåsigt så jag var typ den enda som var med.



Men ''Silvia'' som ledde vattengympan var glad att jag ville köra. :) ''Breaveheart girl!'' sa hon till mig, hehe :))


Det e faktiskt några svenska ledare här också! Iallafall två av dom. igår hade de ''a tribute to Madonna''  altså ''En hyllning till madonna''-på scenen. Det var tre tjejer och en kille som dansade och sjöng till Madonnas låtar. Dom var jättebra!




 


Här är jag och Silvia :) Ni kanske ser att jag har nå slags flätor i håret...Jo i förrgår så blev jag flätad av en afrikansk kvinna som stod några meter bort vid scenen och hade en skyllt med flera bilder på människor med olika flätor. Jag fastnade för denna frisyr som jag såg att en tjej på en av bilderna hade och som jämfördes med Rihannas flätor. :))




 



Igår åkte vi också på en marknad som ligger cirka tretton minuter från vårat hotell! Men vi köpte knappt nåt. Jag köpte däremot en slags schal av några försäljare på stranden. Kan visa den när jag kommer hem.



 


Vi var på stranden halva dagen igår och vattnet hade toppentempratur! Men tyvärr så var det typ manetvarning och jag blev bränd två gånger! Det e inte farligt, men det gör ont. Jag gick till en slags badvakt och fick salva och han sa att jag inte skulle ha det där i solen.



Detta blev min sista underbara frukost på hotellet idag. Jag tänkte ''Nu tar jag det som egott'' ;)




 


Ååååhhh omnomnom! Det jag kommer sakna mest av maten e chorros! Usch, vill inte tillbaka till Sverige! Känns som att jag ska åka till ett grått moln! Vill inte komma tillbaks och plugga matte! Saknar bbara Cesar, min syster och mina klasskompisar!



Ajah, ska också berätta att i förrgår så var det en kareokekväll på scenen och folk fick komma upp och sjunga gammla låtar. Mamma och pappa tyckte att jag skulle sjunga, så jag gjorde det, men jag skakade jäättemycket!


Jag sjöng umbruella, eller hur man nu stavar det.  Vi gick till en italiensk resturang idag och så sa en tysk mamma nånting till mig, men jag bara tittade på henne för att jag förstod inte vad hon sa, haha!


Som tur var så räddade mamma mig och sa att vi var från Sverige, så hon sa sedan på engelska ''You sing wonderful'', ungiferr och jag sa tack så mycket, men blev så generad att jag råkade välta cola flaskan när jag skulle fylla mitt glas, ahahaaha!



 


Här ser ni min kvällslook från igår och i bakrunden ser ni lite utsikt från ballkongen. :) Jag tänkte försöka göra en video där jag visar runt i hotellet, för jag har nämligen gjort lite klipp under denna vecka. Har tänkt flera gånger att jag skulle blogga, men har inte hunnit skriva klart något inlägg!



Men vi måsta vakna fem på morgonen imorn för våran buss kommer/går sjugo över sju!!! Urk... Ajah, godnatt all fina läsare så ses vi snart när jag visar fler bilder från våran semester!


                                                  
                                //Michue







Presentation


Welcome! Jag heter Mathilda och är 17 år. Här bloggar jag om mitt liv som består av mycket musik, skola, mina nära och kära, mode och mycket mer. I nuläget går jag estet musik på gymnasiet. Jag skulle bli så glad om ni ville följa min blogg! Kramar

Sök i bloggen

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards